Ingrediënten | water, rijst, kippenvlees, paprika, scharrelEI, kousenband, prei, plantaardige, olie, (zonnebloem), zout, kruiden, en, specerijen, (MOSTERDZAAD), voedingszuren, (natriumlactaat, azijnzuur), suiker, SOJAbonen, pepers, gist, aroma, glucosestroop, garnalenpoeder, SCHAALDIEREN, palmolie, gedeeltelijk, gehard, conserveermiddelen, (E211, E202), WORTEL, pastinaak, ui, groene, kool, tarwebloem, GLUTEN |
---|---|
Allergenen | gluten, tarwe, schaaldier, schaaldieren, soja, mosterd |
Voedingswaarde | energie_kj=640, energie_kcal=152, vetten=3.865, vetten_verzadigd=0.631, koolhydraten=24, suikers=1.566, vezels=0, eiwitten=4.929, zout=1.376 |
Partypannen
Nasi pan
€ 28,99 per stuk
+/- 6 personen Inhoud 2 kilo Hoe werkt de partypan? Gooi eerst een kopje water onder de aluminium schaal, in de pan. Stop dan de stekker erin. Warm de pan 30 à 40 minuten op stand 1. Zet daarna de knop op stand min. Zo blijft de pan warm, met de deksel erop. De inhoud van de pan regelmatig keren/omscheppen.
1. Haal de plastic deksel van de aluminium schaal af en zet de aluminium schaal in de elektrisch pan.
2. Steek de stekker in de party-pan en in het stopcontact.
3. Zet de pan op stand 2. (er kunnen maximaal 2 party-pannen op 1 groep)
4. Doe de deksel op de elektrische pan.*
5. Schep regelmatig de hapjes even om.
6. Na 30-40 minuten zijn de hapjes opgewarmd.
7. Eet smakelijk!
*Heb je een kippeling pan? Haal na 20 minuten de deksel van de pan en bak de kippeling lekker krokant!