facebook pixel
home

Wild Het (h)eerlijkste stukje scharrelvlees

Bij Thaam Dam verkopen we het hele jaar door het lekkerste wild. En dat al vijftig jaar! 

Wild op het bord wordt steeds populairder. Dat komt omdat wild wordt gezien als het meest eerlijke stukje scharrelvlees dat er bestaat. En dat is het natuurlijk ook. 

  

Het meeste wild dat we verkopen komt van jagers uit de omgeving. Denk aan wilde eenden, ganzen, hazen, konijnen, fazanten en parelhoenders. Allemaal prachtige dieren die in West-Friesland een mooi vrij leven hebben gehad. Hetzelfde geldt voor hert, ree en wild zwijn. Deze zijn weliswaar niet afkomstig uit West-Friesland, maar wel uit de Nederlandse natuur.

Na de jacht worden de dieren meteen naar ons bedrijf gebracht, waar ze direct op ambachtelijke wijze worden geslacht, uitgesneden, verpakt en gekoeld. Omdat we het wild zelf uitsnijden, kunnen we garanderen dat je een perfect stukje scharrelvlees op je bord krijgt!

Wild bereiden

Veel mensen denken dat het moeilijk is om een stukje wild klaar te maken. Maar dat is helemaal niet zo. Neem eens een kijkje op www.wildplaza.com, dan zul je merken dat het bereiden van wild een fluitje van een cent is.

Thaam Dam: al meer dan vijftig jaar specialist in wild!