Gevulde Kip +/- 3kg.

 39,95

Plaats je bestelling tot 2 dagen van tevoren

Welke allergenen en ingrediënten zitten er in dit product?

4-6 personen

Smaakvolle gevulde kip, rijk gevuld met een hartige vulling van kruiden en groenten. Perfect voor een feestelijk kerstdiner of gezellig familiediner. De kip blijft heerlijk mals en sappig na het braden en zorgt voor een geurige, huiselijke sfeer aan tafel.

Thuisbezorgd vanaf 50,-

Direct van de boer

Duurzaam en diervriendelijk vlees

Sinds 1923 een begrip in kip

Product informatie

Ingrediënten

Kip, KIPgehakt, perziken, water, suiker, glucosefructose, siroop, citroenzuur, prei, WORTEL, koolraab, aardappel, bloemkool, SELDERIJ, zout, bloem, (TARWE, GLUTEN), kruiden, en, specerijen, (KORIANDER, paprikapoeder, witte, peper, kurkuma, komijn, gemberpoeder, venkelzaad, MOSTERDZAAD, cayennepeper, knoflookpoeder, zwarte, peper, chilipeper, oregano, kruidnagel, piment, nootmuskaat, foelie, tijm), smaakversterker, E621, GLUTAMAT, paprikaconcentraat, rijstmeel, zoethoutwortelpoeder, zout, zetmeel, dextrose, tomaatpoeder, paprikagranulaat, uigranulaat, paprika, extract, gistextract, uipoeder, zonnebloemolie, gist, natuurlijk, ui, aroma.

Allergenen

gluten, tarwe, koriander, selderij, mosterd

Voedingswaarde

energie_kj=591, energie_kcal=140, vetten=5.952, vetten_verzadigd=1.543, koolhydraten=0.827, suikers=0.374, vezels=0, eiwitten=20.9, zout=0.341

bereidingswijze

De bevroren kip (in de braadzak) laten ontdooien +/- 1 dag op kamertemperatuur. Oven voorverwarmen. De kip in de braadzak laten. U plaatst de kip met de braadzak zo in de oven op het rooster met de lekbak er onder of in de braadslee. LET OP!! De kip ligt op zijn rug en zo gaat hij ook de oven in. Zet de oven op 160 graden. De braadtijd bedraagt 1 uur per kilo. Een kip van bijvoorbeeld: 3 kilo gaat dus 3 uur in de oven, beslist niet korter. Voor een bruin korstje: Verwijder het laatste kwartier de braadzak van de kip. Daarna nog 15 minuten op de hoogste stand braden, beslist niet langer.

Gerelateerde producten

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.